سیب خشک شکری شیرین

تبادل خالص در املاح و آب بین محصول و محلول اسمزی نشان دهنده انتقال جرم کل در طول اسمز است.

از دست دادن آب سیب خشک مقدار آب حذف شده توسط برش های میوه در طول اسمز به عنوان اتلاف آب کل شناخته می شود و بر اساس کاهش وزن خالص از تکه های سیب در طی اسمز تخمین زده می شود.

(هاکس و فلینک، 1978). WL = سود جامد (SG) انتشار املاح و محلول صورت می گیرد که باعث اضافه شدن جامد و حذف آب توسط برش های سیب می شود.

از دست دادن آب از برش های سیب خشک کیلویی منجر به افزایش محتوای جامد در مرحله انتقال می شود. سود جامد مقدار خالص جذب جامد توسط برش های سیب در طول کم آبی اسمزی است و بر اساس وزن اولیه بیان می شود.

کاهش وزن عبارت است از تبادل کل جامد و مایع از نمونه در هنگام آبگیری اسمزی و بر وزن نهایی نمونه تأثیر می گذارد.

غلظت محلول سیب خشک شکری عوامل مهمی هستند که SG، WR و WR توسط برش‌های سیب را تحت تأثیر قرار می‌دهند. WL، WR و SG توسط برش‌های سیب با غلظت محلول قند مختلف (50 و 70 0Brix) با گذشت زمان در شکل 2 نشان داده شده است.

در غلظت قند با زمان غوطه وری مربوطه.

حداکثر مقدار WL، WR و SG برای غلظت املاح 70 درجه B به ترتیب 9/62، 0/52 درصد و 2/11 درصد بود، در حالی که کمترین مقدار برای غلظت املاح سیب خشک لبویی 50 درجه B به ترتیب 9/52، 21/41 و 50/10 درصد برای غلظت املاح 50 درجه B و 50/10 درصد گزارش شد.

 

  • منابع:
    1. Studies on Drying of Osmotically Dehydrated Apple Slices

  • تبلیغات: 
    1. استفاده از محافظ چشم در هنگام استفاده از پمپ هواکش
    2. آیا استفاده از لیمو روی صورت به پوست شما کمک می کند؟

    3. با این کالاها از هر انگشتتان پول می ریزد!
    4. کشف ژنتیک جدید که منجر به بروز هپاتیت می شود!!!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.