نقش پاستا در رژیم غذایی و تقریباً در سراسر جهان به سختی قابل برآورد است. حتی بسیاری ماکارونی مانا در بازار را غذای اصلی قرن بیستم می دانند.
پاستا یکی از اصلی ترین محصولات غذایی است و تقاضا برای آنها کاملاً ثابت است.
پاستا خمیر کنسرو شده ای است که از آرد گندم مخصوص آسیاب شده درست می شود. آنها دارای ارزش غذایی بالا، قابلیت هضم خوب، به سرعت جوشانده، به خوبی حمل و نقل و ذخیره می شوند.
پاستا به عنوان یک غذای سریع و خوشمزه همیشه روی میز مصرف کنندگان روسی بوده و هست. علیرغم این واقعیت که فناوری های تولید سایر محصولات غذایی به طور مداوم در حال بهبود و تغییر هستند.
اما ترتیب تهیه خمیر ماکارونی مانا و مواد اصلی تشکیل دهنده آن تقریباً برای سال ها بدون تغییر باقی مانده است: به عنوان یک قاعده، ماکارونی مانا از انواع خاصی از آرد گندم با حداکثر محتوای پروتئین تهیه می شود.
محصولات مرغوب از آرد ماکارونی مانا (غلات و نیمه غلات) گندم دوروم تولید می شود. در روسیه به دلیل کمبود گندم دوروم، بلغور و نیمه دانه از دانه های گندم نرم بسیار زجاجیه و آرد پخت درجه بالاتر و درجه یک استفاده می شود.
چنین مواد خام از نظر کیفیت نسبت به محصولات آسیاب گندم دوروم پایین تر هستند. مجموعه ای از بازار ماکارونی مانا روسیه شامل بیش از 900 قلم کالا، داخلی و وارداتی است.
ماکارونی مانا دارای مقدار زیادی مواد معدنی، عناصر کمیاب، ویتامین ها است و همه اینها به دلیل فیبر گیاهی است. تقریباً توسط بدن جذب نمی شود، اما با داشتن خاصیت جاذب، سموم را جذب کرده و آنها را از بدن دفع می کند.
علیرغم اینکه فیبر جذب بدن نمی شود، باعث احساس سیری می شود، زیرا انسان کمتر غذا می خورد و بدن چربی های انباشته شده در آن را می سوزاند.
با کمال تعجب، فیبر ماکارونی مانا می تواند دیس بیوز روده را از بین ببرد، زیرا یک ماده مغذی برای باکتری هایی است که مواد آنتی بیوتیکی تولید می کنند.
فیبر یک خاصیت عالی دیگر نیز دارد آزاد شدن قند را در طول هضم کند می کند، بنابراین می توان با خیال راحت ادعا کرد که ماکارونی مانا خواص مفیدی دارد! پاستا همچنین حاوی ویتامین E (توکوفرول) است که فعالیت جنسی را با تولید مثل هورمون ها تحریک می کند.