رنگ این نوع کشمش سبز پلویی معمولا قهوه ای تیره یا سیاه است. هر چه گرما و نور مستقیم بیشتر باشد، رنگ کشمش تیره تر می شود. این طرز تهیه یکی از قدیمی ترین و رایج ترین روش های تهیه کشمش از انواع انگور است.
کشمش خشک شده از طریق قرار دادن انگور در معرض نور مستقیم خورشید به دست می آید.
در تهیه کشمش ممتاز آفتابی از هیچ ماده افزودنی استفاده نمی شود، کشمش آفتابی به زمان بیشتری نسبت به روش های صنعتی نیاز دارد. این نوع کشمش نسبت به سایر انواع کشمش دارای قند بیشتری است.
کشمش آفتابگردان طبیعی ترین روش تهیه این محصول است و مواد مغذی انگور در این روش حفظ می شود. پس از خشک شدن انگور، ساقه ها و عصاره ها را از آن جدا کرده و به صورت بهداشتی نگهداری می کنند.
شهرستان تاکستان در استان قزوین یکی از مهمترین مراکز تولید کشمش آفتابی در ایران است.
رنگ كشمش صادراتي ملایر سلطانه قرمز تا قهوه ای تیره است و به دلیل داشتن قند زیاد طعم بسیار شیرینی دارد.
در استرالیا و در انگلستان، کشمش قهوه ای روشن یا کهربایی در حال حاضر سلطان نامیده می شود.
کشمش سلطانی تیره معمولاً در صنایع نان و شیرینی سازی استفاده می شود.
کشمش سلطانی ایران معمولاً در استان های قزوین و آذربایجان شرقی تولید می شود و طعم لطیف و منحصر به فردی دارد.
اما در آمریکا آن را به عنوان کشمش تیزابی طلایی ساده می شناسند.
- منابع:
- تبلیغات: