انواع مختلفی برای مغز تخمه ها وجود دارد که جهت مصرف عمومی به صورت بو داده و بسته بندی شده تولید می گردند در حالیکه از طعم های مختلفی هم برخوردار هستند.
طعم لیمویی، نمکی و تند را می توان از مزه های پر طرفدار برای مغز تخمه بو داده دانست.
مغز تخمه آفتابگردان، کدو و همچنین هندوانه را برای بسته بندی کردن در اولویت قرار می دهند و این سه در بین انواع مغز تخمه به نوعی اقتصادی تر به شمار می روند.
البته خواص آنها نیز بسیار بالاست و همواره به مصرف آنها در طب سنتی توصیه شده و اکنون که امکان فروش مغز تخمه به صورت صنعتی وجود دارد، فرصت خوبی جهت تهیه آن فراهم گشته است.
تمامی حقوق برای تخمه ها محفوظ است