تخمه ژاپنی یکی از تخمه های تولید شده در توابع تهران می باشد، مغز تخمه ژاپنی در انواع مختلفی تولید می شود و به صورت های مختلفی نیز در بازار عرضه می گردد.
گاهی اوقات لازم است در مورد محصولات جدیدی که تولید می شوند، اطلاعاتی داشته باشیم، این روند کمک خواهد کرد بتوانیم از تنوع و گوناگونی که روز به روز در حال افزایش است، به گونه ای مثبت بهره مند شویم. خصوصا این که اگر به دنبال جدید ترین ها نباشیم ممکن است از محصولاتی استفاده کنیم که نه تنها، مفید نیستند، بلکه مضر نیز می باشند.
تولید مغز تخمه های مختلف در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است، استقبال از این گونه تولیدات جدید از جهات مختلفی پسندیده می باشد، مغز تخمه های آفتابگردان، کدو و هندوانه برای مصارف و کاربرد های مختلف استفاده می شوند، تخمه ژاپنی که تخمه نوعی هندوانه محسوب می شود و در یکی از بخش های اطراف تهران نیز تولید می شود، برای تهیه مغز تخمه مورد توجه می باشد.
کاربرد های مختلف مغز تخمه ژاپنی
مغز تخمه ژاپنی طعم بی نظیری دارد از آن برای کاربرد های مختلف می توان استفاده نمود، اگر به بادام، پسته و دیگر مغز های گیاهی نگاهی بیندازید، تقریبا همه آن ها کاربرد های مشابهی خواهند داشت، مغز تخمه ژاپنی هندوانه نیز برای چنین کاربرد هایی استفاده و مصرف می شود، تخمه های ژاپنی به صورت عمده و صنعتی مغز شده و در قالب بسته بندی های مختلف و متنوعی در بازار عرضه می شوند.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران