تولید مغز تخمه کدو مشهدی به صورت عمده انجام می شود. کیفیت درجه یک مغز تخمه های کدو به عواملی مختلف بستگی دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم.
تولید مغز تخمه ها استفاده و مصرف دانه های گیاهی را که دارای پوست های سختی می باشند، راحت تر نموده اند. مغز تخمه درجه یک به مغز تخمه ای گفته می شود که از لحاظ ظاهری، سالم و بدون شکستگی باشد، ضمن این که اثری از کرم خوردگی در آن نباشد. مغز تخمه ها با توجه به میزان ترکیبات داخلی نیز درجه بندی کیفی می شوند.
مغز تخمه های کدو مشهدی به عنوان نوعی از این محصولات، در مقادیر عمده تولید می شود و در بسته بندی های بزرگ و کوچک در بازار عرضه می گردد.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
تمامی حقوق برای تخمه ها محفوظ است