استفاده از بادام کوهی شور به جای کود برای رشد گیاهان

مطالعه ای بر روی 100 زن دارای اضافه وزن نشان داد که کسانی که بادام کوهی شور می‌خوردند نسبت به کسانی که رژیم غذایی بدون آجیل داشتند، پوند بیشتری از دست دادند.

در حد اعتدال، بادام بی خطر است اما افراد مبتلا به آلرژی به آجیل باید از این محصول اجتناب کنند: خطر عوارض جانبی از جمله شوک آنافیلاکتیک را افزایش می دهد.

همچنین هسته بادام به دلیل بزرگی می تواند منجر به خفگی در کودکان خردسال و سالمندانی شود که در بلع مشکل دارند.

بادام برای افراد مبتلا به زوال عقل، بیماری پارکینسون یا تحرک محدود توصیه نمی شود، زیرا در معرض خطر ابتلا به آسپیراسیون هستند: زمانی که مایعات یا جامدات از معده به مجاری تنفسی استنشاق می شوند.

این منجر به عوارضی از جمله ذات الریه می شود.

برای به دست آوردن روغن بادام تصفیه نشده، دانه ها را با حداقل حرارت فشرده می کنند بنابراین، می توان مواد مغذی و خواص مفید آنها را حفظ کرد.

بادام

برای به دست آوردن روغن بادام تصفیه شده، چاله ها در معرض دمای بالا و گاهی اوقات افزودنی های شیمیایی قرار می گیرند.

این روغن ارزان تر است، اما حاوی عناصر کمیاب مفید کمتری است.

روغن بادام در آشپزی و لوازم آرایشی استفاده می شود.

این نه تنها پوست را تسکین و نرم می کند، بلکه رنگ و رنگ چهره را نیز بهبود می بخشد و به تعادل جذب رطوبت و از دست دادن آب کمک می کند.

از آنجایی که روغن بادام خاصیت ضد باکتریایی دارد و حاوی ویتامین A است، می توان از آن برای درمان آکنه استفاده کرد.

همچنین اثرات آفتاب سوختگی را کاهش می دهد و علائم پیری را کاهش می دهد.

این روغن همچنین دارای خواص ضد قارچی قوی است، مو و ناخن ها را تقویت می کند.

اگر از روغن بادام تصفیه نشده در پخت و پز استفاده می کنید، می توانید با آن فقط در دمای پایین بپزید و همچنین از آن برای سس سالاد استفاده کنید.